Kulinarska radionica
Hranjivo i ukusno za trening i posao
Kada?:
Nedjelja, 28. 1. 2018. 17-19:30 h
Tko?
Radionicu vodi Ivana Rukavina dipl. soc. ped., nutricionistkinja, vegan, chef u veganskom bistrou Zelena avenija, administrator najveće veganske zajednice u Hrvatskoj- Snaga bilja.
Cijena?:
150 kn
(uključeni svi materijali za izradu)
(podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave)
Gdje?:
Zona boutique health center
Florijana Andrašeca 18
10000 Zagreb, Hrvatska
Prijave obavezne na
Ako ste se ikada pitali kako kvalitetno nahraniti tijelo prije fizičke aktivnosti – ova je radionica po vašoj mjeri.
Ako nemate ideja kakav obrok ili međuobrok ponijeti na posao (a da to opet ne bude pecivo) – ova je radionica po vašoj mjeri.
Ako želite uključiti više proteina biljnog porijekla u svoju prehranu sadržaj radionice pružit će vam široki uvid u svijet bez namirnica životinjskog porijekla. Radionica je idealna za sve sportaše i rekreativce koji žele naučiti kako sportsku nutriciju staviti u praksu, odnosno kako kreirati zdrav i balansirani obrok koji će biti vrhunsko gorivo za trening, a idealan i za oporavak nakon njega. Odlični smoothiji i energentske kuglice idealne su za sve one koji su veliki dio dana na poslu i bez lakog pristupa zdravom obroku. Energetske kuglice i rižine rolice su odlični zalogaji koje lako nosite sa sobom i kad ih jednom probate bit će to vaš izbroj broj 1 za putovanja.
Na radionici koristimo isključivo cjelovite namirnice biljnog porijekla. Radionica je prikladna za vegetarijance i vegane.
ŠTO ĆEMO PRIPREMATI?
1. sok bloody beetz
2. proteinski smoothie
3. energetske kuglice
4. hrskave rižine rolice s kikiriki umakom
Voditeljica radionice, Ivana Rukavina, dipl. soc. ped, nutricionistkinja, vegan, chef u veganskom bistrou Zelena avenija. Nakon dovršene fakultetske diplome dodatno se osposobljava za nutricionista te stječe i certifikat iz biljne prehrane na Sveučilištu Cornell. Sve to ne bi li dosadašnjem iskustvu u radu s ljudima i osobnoj praksi u kuhinji podarila novo ruho. Inspiraciju pronalazi u brojnim radionicama i tečajevima kuhanja i prehrane, kao i u svakodnevnom čitanju inozemnih blogova prehrane. Odmalena je uključena u neki oblik fizičke aktivnosti, a u zadnje vrijeme uživa u praksi joge, vožnji biciklom, planinarenjem i dakako, svakodnevnim kuharskim dirigiranjem.
Radionicu je osmislila kao strastvena ljubiteljica zdravih životnih stilova, veganka i zaljubljenica u pripremu obroka sa cjelovitim biljnim namirnicama.