Sajkoperformance Zone Longevity

Trener: Goran Sajko

Program je osmišljen za dobnu skupinu iznad 40 godina.

Temelji se na održivom i progresivnom načinu vježbanja, holističkom pristupu tijelu i pojedincu koji se sastoji od najboljih tehnika iz velikog broja metoda treninga koje je Goran provodio na sebi i stotinama klijenata.

Nakon 25 godina iskustva u praksi, pokušaja i pogrešaka osmišljen je realan i učinkovit program vježbanja koji uvažava godine, inicijalno stanje i zdravlje pojedinca.

Program podrazumijeva:

  • – rad s otporom, vlastitim tijelom, tehnike mobilnosti disanja i opuštanja
  • – prevenciju i saniranje ozljeda lokomotornog sustava te obvezan boravak u prirodi s treningom na otvorenom koji uključuje hodanje, planinarenje, penjanje
  • – druženje i interakciju s pozitivnim ljudima sličnog profila i interesa
  • – sve aktivnosti za koje smo stvoreni kao ljudska bića

Program možete provoditi doživotno, omogućit će vam tjelesnu samostalnost i neovisnost, poboljšati zdravlje i kvalitetu života, trening nakon kojeg ćete se osjećati bolje, a ne gore i koji će vas napuniti energijom.

Smisao planiranog sustava vježbanja je da se progresivnim opterećenjem tijelo postepeno prilagođava na veće napore.

Samo trošenje kalorija sa stotinama vježbi bez svjesnosti i pitanja zašto se određena vježba radi je besmisao i trošenje vremena.

U ovom programu dobit ćete odgovore na svako vaše pitanje ZAŠTO.

Frekvencija 2 x tjedno

Broj osoba 6-10

Minimalno 1 x tjedno odlazak u prirodu na nekoliko sati, sastoji se od hodanja te progresije prema treningu, planinarenju i učenju tehnika penjanja i višednevnog boravka u prirodi.

Preuzmite cjenik usluga