Tina Paleka

Tina je certificirana učiteljica joge (RYT 200) s obukom završenom pri GaiaYoga školi, gdje pohađa i 500-satnu obuku. Diplomirana je psihologinja, te educirana u području Thai yoga masaže, te Thai akupresure.
Od 2008. posvećena redovnoj jogičkoj praksi, zahvalna svojim prvim učiteljima Sandri D. Bianco, Marcu Biancu, Ani Pavlaković, i Snježani Nini Vukas.

Podučava jogu od 2012. godine, s naglaskom na sporiji ritam Vinyase, te restorativnu jogu. Prakticira dinamične stilove joge, obogaćujući znanje učenjem od vrhunskih učitelja kao što su Jadranko Miklec, David Swenson, Gabrijela Božić, Twee Merrigan, Javier Castro Alonso, Desi Springer, John Friend, te Stu Girling.

Od prvotne uronjenosti u postignuće asana, dolazi do istinski terapeutskog dijela prakse – samopromatranja. Postepenom, redovnom praksom yoge, uz svjesno samopromatranje, podržava mijenjanje ukorijenjenih obrazaca i ograničavajućih uvjerenja, birajući zdravo uživanje u sebi i životu.

Upravo to je ono što je veseli kao učitelja (i trajnog učenika) joge – prenošenje i korištenje alata za kvalitetnije i autentičnije življenje.