Što radimo?

Iz palete naših programa, iznimno stručan ZONA tim, u suradnji sa stručnjacima drugih već afirmiranih centara, pomoći će vam, primjereno Vašem senzibilitetu i načinu života, odabrati program vježbanja, opuštanja, psihološke pomoći te vas savjetovati o zdravoj i izbalansiranoj prehrani. Krenut ćemo prema ciljevima koje smo unaprijed i zajednički postavili, pratit ćemo vaš napredak i predlagati vam daljnje korake na putu prema boljem zdravlju.

Naše programe upotpunit ćemo vikend predavanjima i radionicama s obradom zanimljivih tema iz područja zdravlja, postizanja osobnih ciljeva i pronalaženja odgovarajućeg osobnog cjelovitog stila života kao i o zdravoj prehrani.

U ZONI vas očekuju prostori za vježbanje u manjim grupama, namjenski prilagođeni za funkcionalni trening, jogu i pilates, kao i stručna pomoć u planiranju i izvođenju svih treninga. U istom prostoru ponutit ćemo Vam i usluge fizioterapeuta te određene oblike terapije i rehabilitacije.

Kako radimo?

Ulazite na mirno mjesto, brige ostavljate vani, mjesto na kojem se istinski njeguje slogan “u zdravom tijelu zdrav duh”.

Kako bismo umanjili otuđenost, danas sveprisutnu u većim gradovima, pozivamo vas na mjesto na kojem nikad nećete biti prepušteni sebi. Sve programe vodit će stručnjaci s bogatim životopisima i iskustvom u praksi. Pazit ćemo na svaki vaš pokret, čuvat ćemo vašu kralježnicu, zglobove, rješavat ćemo pitanje vaših bolova, pomoći ćemo vam vratiti uspravno držanje tijela, radit ćemo na tome da se opustite, da izgledate bolje, a samim tim da se bolje i osjećate.

Prostor je osmišljen tako da se vi, naši budući klijenti i prijatelji, osjećate kao kod kuće i sve ćemo činiti da zadržimo vaše povjerenje.

U ZONI ćemo izmjenjivati iskustva vezana uz zdrave načine života koje može pridonijeti boljitku vašeg zdravlja, a svakako ćemo vam pripraviti i omiljeni čaj ili neki drugi zdravi napitak.

Kako bi se osnažio cjelovit pristup u radu s vama, dragi naši, i kako bi se naša ponuda razlikovala od drugih pojedinačnih tržišnih koncepata, osmišljavamo za vas kombinirane programe te programe za posebne ciljne skupine.

Drukčiji smo jer nudimo cjelovita rješenja. Namjeravamo osluškivati vaše potrebe i u skladu s njima prilagođavati naše programe.